Super leuke schoenen!

super leuke schoenen!

Wat heb je nodig:
– Gympen
– Lijm
– Een borsteltje
– Zilveren glitters
– Eventueel zwarte glitters
– Tape
– Zilveren studs (in hobbywinkels of online te koop)
– Oude schoenendoos

Go go glitter!
Lees eerst de gebruiksaanwijzing van de lijm en kijk hoe deze aangebracht moet worden. Tape het stukje schoen af waar je geen zilveren glitters op wilt hebben en haal de veters uit de schoenen.

Plaats de gympen in de oude schoenendoos, zodat straks niet het hele huis onder de glitters zit. Smeer de schoenen in met lijm en strooi vervolgens de zilveren glitters op de schoenen en strijk deze voorzichtig uit met het kwastje.

Het kan zijn dat de glitters op sommige plekken niet zijn blijven zitten. Hier kun nog wat extra lijm en glitters op doen.

Verwijder het stukje tape als de lijm zo goed als droog is. Je kunt hier (als je dit mooier vindt) glitters op strooien, maar een glitterloos stukje schoen is ook leuk!

Laat de schoenen drogen en schud ze daarna nog eens goed uit, zodat je kunt zien of alle glitters blijven plakken. Nog een laatste glitterronde (wees niet te zuinig met het strooien van deze glinstertjes) en jouw gympen zien er al erg glamorous uit, vind je niet?

Aan de slag met de studs! Deze zijn in de bekendere hobbywinkels te koop of online te bestellen. Smeer wat lijm op de neuzen van de gympen en plak daar de zilveren studs op.

Veter de veters weer in je gympen en schud ze even goed uit, zodat straks je sokken niet helemaal onder glitters zitten als je de gympen een dag aan hebt gehad!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s